Millora de processos

Més informació a  info@mim.cat, i al telèfon +34 93 580 90 95

MIM implementa millores en tots els aspectes relacionats amb les operacions industrials, logístiques, producció, manteniment, etc …

Treballem analitzant costos i organització per detectar les possibilitats de millora mitjançant tècniques LEAN i d’anàlisi industrial.

Proposem i executem solucions claus en mà, tant a nivell de solucions directes del flux logístic, com de l’anàlisi de processos establerts per implementar millores en l’àmbit dels nostres clients sigui el que sigui el seu procés.

La nostra “Meta” consisteix a aconseguir que els nostres clients i conseqüentment, la societat en què vivim, millori els processos de distribució i productivitat de les empreses.

La nostra enginyeria està especialitzada en el disseny i desenvolupament de maquinària especial. Des d’aquest departament es realitzen tot tipus de càlculs relacionats amb el món del metall i la logística, producció, muntatge, etc …

El desenvolupament de nous projectes pot ser a petició del client o dissenys de producte propi de MIM.

Una altra de les branques molt treballades per la nostra enginyeria és la millora de maquinària ja existent per adaptar-la a nous requeriments de prestacions i / o productes. El nostre objectiu és trobar la solució adequada al menor cost possible i que aquesta solució sigui prou sòlida per garantir una producció sense interferències.

Tenim a disposició tots els suports de disseny assistit per ordinador perquè des del primer moment el client pugui captar l’essència del producte. El nostre equip humà treballa per satisfer totes les necessitats del client sempre aportant valor afegit i noves idees al projecte, amb el suport digital 3D més potent del mercat.

Related Entries