Hidràulica pneumàtica

Més informació: info@mim.cat

MIM MANTENIMENT I INSTAL·LACIONS PNEUMÀTIQUES / HIDRÀULIQUES

MIM està involucrada en el desenvolupament de projectes electro-pneumàtics per als diferents sectors industrials.

La pneumàtica estalvia energia i ocasiona un mínim impacte mediambiental. És silenciosa, neta i segura.

Amb la finalitat de donar un servei total als nostres clients, integrem dins la nostra estructura d’empresa un departament pneumàtic format per professionals amb capacitat de dissenyar instal·lacions i analitzar sistemes electro-pneumàtics.

Comptem amb un ampli equip d’assistència tècnica amb una dilatada experiència, al servei del client 24 hores al dia i 365 dies a l’any.

Especialitzats en projectes nous o en reenginyeries d’instal·lacions automàtiques o semiautomàtiques.

Principalment especialitzats en projectes per a la indústria logística i automoció, aportem un extens coneixement en tots aquells sectors amb processos de caràcter continu, com ara el farmacèutic, químic i serveis auxiliars. El nostre ampli know-how a nivell de Control de Processos permet una gestió del projecte eficient, així com solucions competitives, de la més alta qualitat i grau de satisfacció.

Oferim solucions de disseny, fabricació, instal·lació i posada en marxa de projectes d’automatització per a processos industrials abastant el subministrament d’armaris, instal·lacions pneumàtiques i de control, subministrament i muntatge d’instrumentació, configuració del sistema i posada en funcionament.

Related Entries