Estructures metàliques

Més informació a: info@mimmetall.cat i també al telèfon +34 93 580 60 34

A MIM Metall realitzem tot el procés d’elaboració d’estructures metàl·liques. Aquest procés consta del càlcul previ de l’estructura, la fabricació i el muntatge.

Amb la nostra creixent experiència, hem après a adaptar-nos sempre a les necessitats de cada un dels clients, sempre amb la finalitat d’oferir el millor producte al mínim cost.

Amb els dissenys d’estructures tubulars, s’aconsegueix:

– Reduir el pes de determinats elements principals d’estructures en un 30%.

– Reduir notablement els temps de fabricació.

– Reduir fins a un 50% la superfície a tractar amb granallat i pintura.

– Reduir el manteniment futur.

– Millorar el comportament al foc.

Sovint els nostres clients han de modificar un espai ja existent (afegir una escala o element arquitectònic, elevar o rebaixar sostre …) per adaptar-lo a noves necessitats i activitats. Les nostres estructures metàl·liques són dissenyades exclusivament per a cada client.

Els components de les estructures metàl·liques són materials reciclables al 100%; l’acer utilitzat constitueix matèria primera, material no d’un sol ús i que no contamina, i pot ser reciclat diverses vegades sense perdre les seves propietats mecàniques.

En MIM Metall estem especialitzats en el disseny i fabricació de cubes de refrigeració en acer inoxidable, així com de qualsevol element d’estancament emmagatzemador de líquids. El material més comú que es treballa en caldereria és l’acer laminat i bigues en diferents aliatges, formes i gruixos. El nostre taller de més de 1000m2 disposa de tota la maquinària necessària per a la realització de qualsevol projecte (ja sigui per a empreses o per particulars):

Plegadora, Cisalla, Corbadora cilindrar, Serra hidràulica, Trenadora, Màquines de soldadura de fil i elèctrode, Bufadors de tall (acetilè o propà d’oxigen).

La realització de projectes es fa a mida del client, ja sigui una empresa o un particular. Comptem amb un equip humà perfectament format i motivat en la millora contínua dels processos perquè el client pugui rebre la màxima qualitat.

Related Entries