Automatització

Més informació al telèfon +34 93 697 67 82

Davant la necessitat de cobrir nous mercats i potenciar-los en zones geogràfiques diferents i amb l’objectiu de seguir especialitzant MIM, es crea MIM VALLS.

La seva aportació tecnològica està basada en el disseny i construcció de quadres elèctrics, així com projectes d’automatització de diferents índoles industrials, productives, logístiques, muntatges, etc.

MIM VALLS aportarà des de la seva seu i recolzant-se en l’organització de MIM tots els Serveis (manteniment, mecanitzats, electrònica, etc.) que aquesta ofereix amb un tracte i resposta de proximitat en el seu entorn.

AUTOMATITZACIÓ

La recerca de la màxima productivitat de les instal·lacions i processos, passa pel coneixement profund dels mateixos, l’anàlisi dels millors mètodes de treball i la definició dels millors processos.

Un cop fet això, la reducció dels costos de producció o realització dels serveis passa per l’automatització d’aquests processos. En aquest cas l’experiència en l’execució d’aquest tipus de projectes garanteix l’èxit de la implantació i assegura el retorn de la inversió.

En MIM disposem d’un equip d’analistes, tècnics, dissenyadors, muntadors, elèctrics, electrònics, mecànics i programadors, així com de les instal·lacions necessàries per a la realització i implantació amb èxit de processos d’automatització.

Entre els processos d’automatització hem desenvolupat, entre d’altres, tecnologies de:

– Automatització de processos industrials en els sectors químics, automoció, logística, metal·lúrgia, tèxtil …

– Manutenció i automatització de magatzems.

– Visió artificial.

– Robotització.

– Refrigeració.

– Rentat industrial.

– Reconeixements per làser, RFID, lectors de codis de barres.